Strategie

Inzichten

(Online) Marketing Strategie

Bij het strategisch opbouwen van een merk leggen we de focus op een stevige fundering, die dient als het hart van de merkidentiteit, communicatie, en positionering. Deze strategie zorgt ervoor dat het merk zowel online als in drukwerk consistent en overtuigend overkomt. We zijn er om je te begeleiden bij het opstellen en definiëren van een online marketingstrategie die als hoeksteen voor jouw onderneming zal fungeren. Gezien de snelle opeenvolging van ontwikkelingen en de introductie van nieuwe kanalen, kan het vinden van de juiste koers een uitdaging zijn. Samen markeren we een duidelijk punt op de online kaart en stippelen de route ernaartoe uit.

Het uiteindelijke doel is een succesvolle website. Het pad ernaartoe vereist inzicht in de mogelijkheden, risico’s, zwakke punten van concurrenten en de trends die de moeite waard zijn. We werken samen om doelen vast te stellen die jouw website tot een succes maken en zorgen ervoor dat deze doelen voor de gehele organisatie helder en meetbaar zijn.

Inzichten

Hoe werkt dat dan?

Strategisch plannen

1. Strategische sessie

We starten met een sessie waarin we samen het reilen en zeilen van jouw bedrijf leren kennen. Tijdens deze sessie bespreken we onder meer waarom jullie in de spotlight willen en wat het einddoel is.

2. Terugkoppeling

Om zeker te weten dat we volledig aan jullie wensen voldoen, geven we altijd een terugkoppeling over de strategische sessie en de plannen die daar zijn geboren.

3. Marketing Mix

Vervolgens brengen we in kaart welke mogelijkheden we willen toepassen om tot het einddoel te komen. Met andere woorden: welke slimme mix van marketing kanalen past het best bij jouw bedrijf. Dat bepalen we in de marketing mix.

4. Het plan

Met de strategische sessie en de marketing mix als basis schrijven we voor jouw bedrijf een strategisch plan. Uiteraard bespreken we samen met jouw het plan om samen naar de beoogde resultaten toe te werken.

5. Oplevering

Wij presenteren de marketing strategie met de bijbehorende implementatie. Als iedereen tevreden is, gaan we aan de slag!

Wat is een plan zonder strategie?

Vul ons contactformulier in en dan nemen we snel contact op over de mogelijkheden!
Zin om spraak te maken?

Laten we gaan zitten om de mogelijkheden te bespreken!