Digital Marketing

Feature

Digital Marketing

In de wereld van online marketing zijn social media kanalen niet meer weg te denken. Ze vormen de sleutel tot het bereiken van jouw doelgroep. Een goed gebruik van social media versterkt bovendien de klantenbinding. Maar met zoveel platformen, van LinkedIn tot Facebook of Tiktok, hoe kan je  dan weten welke het beste past bij jouw bedrijf? En waar bevindt jouw doelgroep zich? Als Spraakmakers Agency staan we klaar om deze vragen te beantwoorden. Wij bieden ondersteuning bij het kiezen, opzetten, en beheren van de meest effectieve social media kanalen voor jouw onderneming.

Wij gaan verder dan alleen adviseren. Wil je de kracht van gerichte advertenties op LinkedIn of Facebook ontdekken? Ons team helpt bij het bedenken en lanceren van campagnes die jouw doelgroep niet alleen bereiken maar ook daadwerkelijk aanspreken. Door nauwkeurige targeting streven we naar het realiseren van jouw marketingdoelen.

Inzichten

Hoe werkt dat dan?

DIGITALE STAPPEN

1. Inrichten

Wij richten het advertentieaccount in. We geven jou altijd toegang tot het account en inzichten.

2. Planning

Samen maken we visueel een planning waarin we vaststellen wanneer we campagnes uitvoeren of content plaatsen. Ook creëren we de inhoud voor jullie.

3. Optimalisatie

We maken gebruik van de flexibiliteit van social media en de meetbaarheid van online campagnes. Zo kunnen we direct bijsturen en aanpassen wanneer nodig.

4. Feedback moment

Om de resultaten inzichtelijk te maken ontvang je maandelijks een rapportage. Wij geven advies over hoe je jouw boodschap nog beter kan overbrengen.

Digital Marketing echt iets voor jou?

Vul ons contactformulier in en dan nemen we snel contact op over de mogelijkheden!
Zin om spraak te maken?

Laten we gaan zitten om de mogelijkheden te bespreken!